Winkelmand

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Bij je bestelling heb je een retourformulier ontvangen. Geef op het meegeleverde formulier aan welke producten je retour wilt sturen en geef de reden van retour aan.

Print vervolgens je retourlabel uit door hier te klikken. Je kunt inloggen via je persoonlijke account, mocht je deze niet hebben dan kun je gebruik maken van je bestelnummer en emailadres.
Wanneer je bent ingelogd kun je naar beneden scrollen waar je op de knop “retourlabel downloaden” kunt klikken. Hierna print je het label uit en plak je deze op de doos.

Stuur je zending binnen de gestelde retourtermijn van 100 dagen terug naar het adres op het gratis retourlabel.

Je kunt de retourzending afgeven bij een DHL Parcel servicepunt.

Wil je graag een ander product ontvangen? Plaats dan een nieuwe bestelling via de webshop.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen